E-mail : sales@hotelfurniturechina.net

Email: sales@hotelfurniturechina.net

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Call us today on +86 13760805053

 

Hotel Furniture Beds

Hotelmeubilair Bedden

Hotel Furniture Beds

Een bed is een plaats waar mensen het grootste deel van hun leven doorbrengen. Dit simpele feit stelt dat het bed comfortabel genoeg moet zijn om een goede nachtrust te krijgen. Of het nu in een huis of hotel is, een bed is van enorm belang. In een hotel brengen de meeste gasten de maximale tijd door in de slaapkamer en willen ze graag een comfortabel en ontspannend bed hebben. Een goed bed en een goede nachtrust leiden vaak tot een geweldige dag. Vooral hotels zijn zich zeer bewust van het kiezen van de juiste bedden. Een gast die een geweldige en bevredigende ervaring heeft gehad in de slaapkamer zal altijd terugkomen en mond-tot-mondreclame verspreiden, maar een slechte bedconditie kan problemen opleveren voor de reputatie van het hotel.

Hotel Furniture Beds

Chinese meubel exporteurs leveren geweldige sets bedden voor hotelmeubilair. De vraag naar meubels in China is altijd geweldig geweest en ook dat van zowel binnen als buiten. Chinese fabrikanten besteden gedetailleerde aandacht aan het maken van bedden met de juiste maten. Het kan een eenvoudig bed of een kingsize bed zijn. Grote hotels geven meestal de voorkeur aan een groot kingsize bed en we hebben de kunst van het exporteren van bedden volgens de exacte vereisten onder de knie.

Hotel Furniture Beds

Grote hotelketens kopen vaak hotelbedden van Chinese fabrikanten vanwege de uitstekende kwaliteit en de lage kosten. We hebben een talent voor het leveren van queen size evenals California kingsize bed dat perfect past in het schema van grote hotelketens. Slaapkamermeubilair uit China is erin geslaagd om ondanks de harde concurrentie zijn prijzen laag te houden. Hotelbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en materialen. Een hotelbed kan bijvoorbeeld een binnenveringmatras zijn met een boxspring of traagschuimmatras of luchtmatras. Stevigheid van het bed is een ander aspect waar hotels in het bijzonder aandacht aan besteden.

Op maat gemaakte meubels en hotelmeubelen groothandel :


Call us today on +86 13760805053