E-mail : sales@hotelfurniturechina.net

Email: sales@hotelfurniturechina.net

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Call us today on +86 13760805053

 

Lounge Furniture

Loungemeubilair

Lounge Furniture

Het hebben van een succesvol hotel in uw bezit betekent dat het altijd bewoond is. De service en prijs aangeboden door hotel is in sync met elkaar en mensen vinden het niet erg betalen passend als ze goed worden geserveerd. De meeste van de goede hotels hebben een lobby, een lounge voor wachtende mensen. De loungeruimte moet voldoende zijn ingericht, inclusief het aantal ligstoelen en tafels. Mensen die in een lounge zitten, zijn in een stemming van ontspanning en ontspanning in comfort. De lounge moet overeenkomen met het algemene thema van het hotel. Dit geldt ook voor loungemeubilair.

Lounge Furniture

Verschillende hotels gebruiken verschillende meubelmaterialen voor loungemeubilair. Sommige hotels gaan voor houten spullen die van hoge kwaliteit, duurzaam en stijlvol zijn. Houten materialen kunnen ook in tuinmeubilair worden gebruikt. Hotels kunnen verder stijlvolle houten zijstoelen, eindstoelen, fauteuils, deuren en krukken met op maat gemaakte rug- en zitstoffering toevoegen. Kabinetmeubels uit China willen al deze arrangementen tegen een redelijke prijs aanbieden. Ons productaanbod omvat ook verschillende aangepaste houtvlekken, waaronder mahonie en donkere kersen en stevige afwerkingen. Al deze dingen zullen lounge-ervaring memorabel maken voor de gasten.

Lounge Furniture

Sommige van de duurdere hotels regelen ook entertainment in de lounge door LCD-schermen of plasma op te zetten, waar klanten achterover kunnen leunen en van een sport- of videoclip kunnen genieten. Chinese fabrikanten maken kwaliteitsmeubilair voor hotelentertainmentcentra voor deze schermen. Ze zijn gemakkelijk verkrijgbaar en kunnen ook op maat worden gemaakt. Een lounge zal altijd onvolledig blijven zonder een aantrekkelijke en comfortabele bank. Daarvoor kunnen start-ups hotels altijd sofa's kopen voor de lounge van Chinese meubelfabrikanten. De gestoffeerde en zachte loungestoelen stellen de gasten in staat om achterover te leunen en te ontspannen.

Op maat gemaakte meubels en hotelmeubelen groothandel :


Call us today on +86 13760805053