E-mail : sales@hotelfurniturechina.net

Email: sales@hotelfurniturechina.net

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Call us today on +86 13760805053

 

Outdoor Hotel Furniture

Hotel tuinmeubilair

Outdoor Hotel Furniture

Stel jezelf voor in de gekoelde klimaten van Shimla en geniet van de zon in de maand december! Het is absoluut een van de vreugdevolle ervaringen, gewoon een luie zondagmiddag doorbrengen met de familieleden in het hotel buiten. Zulke vreugdevolle ervaringen zijn erg afhankelijk van kwaliteit tuinmeubilair. Bijna alle hotels, maar met name hotels op heuvels, bergen of stranden leggen extra nadruk op tuinmeubilair. Wat variëteit betreft, het is overweldigend. Meubelfabriek in China biedt een prachtig hotel tuinmeubilair dat geschikt is voor alle soorten hotels.

Outdoor Hotel Furniture

Er zijn een aantal opties beschikbaar in outdoor hotelmeubilair. Van schommels, hangmatten, tuinstoelen tot picknicktafels, terrasmeubilair en banken, het bereik is grenzeloos en er zijn veel keuzes.

Outdoor Hotel Furniture

Buiten hotel meubilair uit China omvat ook verschillende decoratieve stukken zoals prieeltjes, priëlen, vuurtorens, parasols, bruggen, schuurtjes, zweefvliegtuigen en bogen. Chinese meubelfabrikanten leggen speciale nadruk op moderne meubelstijlen. Buitenmeubels van hotels zijn vaak onderhevig aan slijtage vanwege de elementen van de natuur. Factoren zoals vocht enz. Kunnen houten meubels nadelig beïnvloeden. In dergelijke omstandigheden kunnen bossen zoals teak zeer nuttig zijn om vroegtijdig vertrek van meubels te voorkomen.

Outdoor Hotel Furniture

Het kopen van outdoor hotelmeubilair uit China betekent dat je meubels zou krijgen die gemaakt zijn van alternatieve materialen zoals plastic, vezels en multiplex, die de neiging hebben om lang mee te gaan. Het gebruik van dergelijke meubels vermindert de kans op schade door vocht en bederf. Hoteleigenaren geven de voorkeur aan dergelijk tuinmeubilair vanwege de lange levensduur. Outdoor hotelmeubilair is vaak gemakkelijk te onderhouden en licht in gewicht. Een groot voordeel van de door ons aangeboden producten is dat alternatieve materialen gemakkelijk kunnen worden gegoten om verschillende vormen te vormen. We richten ons ook op het produceren van speciaal buitenmeubilair voor kinderen, zoals speelhuizen, wensputten, poppenhuizen en speelstations. Buitenhotelmeubels die door ons worden geleverd, scoren hoog op zowel functionele als esthetische waarde.

Op maat gemaakte meubels en hotelmeubelen groothandel :


Call us today on +86 13760805053