E-mail : sales@hotelfurniturechina.net

Email: sales@hotelfurniturechina.net

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Call us today on +86 13760805053

 

Reception Desk Furniture

Receptie meubilair

Reception Desk Furniture

Receptie is van groot belang in het algemene schema van het hotel. Het punt is dat veel verkeer regelmatig door de receptie komt. Een eenvoudige reden is dat nieuwe gasten naar hotels blijven komen en dat oude gasten na hun kleine verblijf vertrekken. De receptie moet ook over goede zitplekken beschikken, want veel gasten moeten een beetje uitrusten of wachten op een taxi of zelfs omdat hun kamer nog niet klaar is. De receptie moet dus altijd een comfortabele zithoek hebben waar de gasten even kunnen uitrusten.

Reception Desk Furniture

Het meubilair van de receptie van het hotel moet in overeenstemming zijn met het algemene ontwerp van het hotel en met andere meubels. Twee factoren zijn van het grootste belang, esthetiek en comfortfactor. De receptie is meestal de drukste plek in een hotel en dat trekt veel nieuwe gasten aan. Met prachtig ontworpen receptie meubilair zal een lange weg afleggen bij het imponeren van gasten. Enerzijds zorgen een goed gemaakt en geplaatst receptie-meubilair ervoor dat bestaande klanten zich comfortabel voelen bij hun keuze en kunnen ze tegelijkertijd ook helpen bij het aantrekken van potentiële klanten. Er zijn indrukwekkende fabrikanten van ontvangstmeubilair in China en zij hebben in de loop der jaren hun reputatie verdiend door consequent kwaliteitsproducten te leveren.

Reception Desk Furniture

Een lange indruk maken op de klanten is erg belangrijk. Een hoteleigenaar zou graag zien dat zijn gasten ze opnieuw bezoeken en daarom zal hij naast de andere basisvoorzieningen ook de ontvangstruimte indrukwekkend moeten houden. Receptie meubilair in China is verkrijgbaar in verschillende prachtige ontwerpen en variëteit. Kopers kunnen ook kijken naar receptiebalies gemaakt van metalen en bossen. De keuze is ruim en men krijgt het ook voor een concurrerende prijs.

Op maat gemaakte meubels en hotelmeubelen groothandel :


Call us today on +86 13760805053