E-mail : sales@hotelfurniturechina.net

Email: sales@hotelfurniturechina.net

Stuur ons een e-mail en wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Call us today on +86 13760805053

 

Suite Furniture

Suite meubilair

Suite Furniture

Suite is misschien wel een van de meest luxueuze en koninklijke delen van een hotel. Slaapkamer suites worden ook in bepaalde delen slaapkamer sets genoemd. Een suite in een hotel is vrij duur. Het moot punt is wanneer een gast bereid is zoveel aan een suite uit te geven dat hij ook het beste kan worden van elke faciliteit. Het management van het hotel behoudt normaal gesproken zijn suites voor VVIP-gasten die op zoek zijn naar luxe, ultiem comfort en ontspanning. Dat verklaart de aanwezigheid van hedendaagse luxe zoals lcd-tv's of een plasma-tv en dvd-spelers in een suite. Er zijn verschillende essentiële componenten van een suite, niettegenstaande het meubilair. Het is een bekend feit dat meubilair de kijk op een kamer volledig verandert. In een suite moet meubilair van topklasse zijn. Rekening houden met dergelijke vereisten, het kopen van suite meubels uit China is heel logisch.

Suite Furniture

Enkele van de essentiële meubelstukken in een suite zijn: dressoirs, ijdelheden, kasten, kledingkasten, kisten, etc. Chinese meubelfabrikanten besteden uiterste zorg aan het vervaardigen van dit essentiële suite meubilair. Wat ontwerpen en stijlen betreft, zijn er veel keuzes. In feite zou je verwend worden met keuzes. Het kleurenbereik is onbeperkt.

Suite Furniture

In wezen vereist een suite verder kijken dan de basislijst van een slaapkamer en krijgt meubilair van hogere kwaliteit. Hotels op koude plaatsen hebben de neiging om elke mogelijke geruststellende afspraak in de suite te maken. Een omringende open haard zou bijvoorbeeld een must zijn. Evenzo zouden meubels zoals matrassen, schommelstoelen of werkplekken bijdragen aan de charme van een suite. Meubels zoals hoofdeinden of bureaustoelen en nachtkastjes dragen bij aan het creëren van een grotere indruk bij de gasten.

Suite Furniture

De setsets voor de suite moeten deel uitmaken van een bijpassende set. We bieden alle essentiële suitemeubels op één plaats en met veel ontwerpen. Wat de kwaliteit en de beste deal betreft, wordt dat gegeven. Het door ons geleverde suite meubilair zou jaren meegaan en mooi blijven.

Op maat gemaakte meubels en hotelmeubelen groothandel :


Call us today on +86 13760805053